Despre noi

Ai hotărât să-ți cumperi un apartament într-un bloc locativ nou din mun. Chișinău? Oferte sunt câtă frunză și iarbă. Companiile de construcții se întrec în promisiuni. Nu știi pe cine să crezi? Ți-e frică să investești economiile de-o viață într-o afacere dubioasă?

LaEtaj.md este primul portal web din Republica Moldova care te ajută să înțelegi „lumea încâlcită” a construcțiilor din mun. Chișinău și să eviți surprizele neplăcute la cumpărarea unui apartament nou.

Noi îți spunem tot ce nu ai știut despre firmele de construcții și proiectele lor de construcție a blocurilor locative noi din mun. Chișinău.

Pe portalul LaEtaj.md găsești informații despre:

  • fondatorii și administratorii companiilor de construcții, valabilitatea licențele lor, litigiile și datoriile față de instituțiile de stat etc.
  • blocurile locative noi construite în mun. Chișinău, autorizațiile de construire și certificatele de urbanism eliberate de Primăria mun. Chișinău, prețurile de pornire la apartamente și datele de contact ale companiilor care le construiesc.

Pe portalul LaEtaj.md poți afla ce cred experții imobiliari și locatarii blocurilor despre locația, calitatea lucrărilor, planificarea etc. a blocurilor locative noi și ultimele știri din domeniul construcțiilor din Republica Moldova.

Dacă nu ai găsit pe portal informația pe care o cauți, nu ezita să ne contactezi. Experții noștri îți vor răspunde cât de curând posibil.

Informațiile publicate pe portal sunt, în mare parte, date deschise culese din bazele de date ale instituțiilor publice și de stat, cât și de pe paginile web oficiale ale firmelor de construcții. Linkurile directe la surse le găsiți în materiale publicate pe portal.

LaEtaj.md este un produs al Centrului pentru Transparenţă şi Participare Civică „PARTICIP”.

Portalul web este realizat cu suportul IACC Social Entrepreneurs Initiative și al Departamentului de Stat al SUA. Opiniile, constatările şi concluziile din materialele publicate pe site aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat pe cele ale IACC Social Entrepreneurs Initiative și ale Departamentului de Stat al SUA.